ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 307 Kcal
  • 15 g eiwit
  • 10 g vet
  • 30 g koolhydraten

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie

Ingrediënten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Snij de sjalot fijn en kneuz de knoflook ook fijn.

2

Verhit de olijfolie in een kookpan en fruit sjalot met knoflook voor 1-2 minuten op een matig vuur.

3

Voeg bonen, tomaten, kerrie poeder, zout en peper toe en kook het allemaal voor 8-10 minuten op een matig vuur.

4

Giet er vervolgens de room in, indien nodig breng op smaak met zout en peper en kook voor 3-4 minuten op een matig vuur.

TIP
Serveer de saus alleen of met rijst of een stuk brood. Voor het serveren kunt u de saus met crème fraîche, chilipeper en spruitjes garneren.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

sophia b
28. maart 2024

nika.zdarska@gmail.com
25. november 2023

Uitstekend en eenvoudig, we hebben chili en koriander toegevoegd. Vooral in de winter is het een heerlijk eten om je op te warmen.

Automatische vertaling

Martina Časárová
11. augustus 2023

Snel en lekker 👌

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij