Snelle tonijnsalade
- 10 min
- 9 min
- Makkelijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 354 Kcal
- 29 g eiwit
- 20 g vet
- 12 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
Zet 2 kommen klaar, scheur de slabladeren erin, voeg 1 eetlepel balsamicoazijn toe aan elke portie en schep om. Snijd de tomaten in kleinere stukken en verdeel ze over de kommen. Haal de tonijn uit het blik, dep droog met keukenpapier en verdeel over kommen. Besprenkel beide porties met citroensap en bestrooi met lijnzaad.
Doe de eieren in een pan met kokend water, draai het vuur laag en kook de eieren zacht (5-6 minuten) of hard (7-9 minuten) naar wens. Pel de eieren zodra ze gekookt zijn, halveer ze en verdeel ze over beide kommen.
Verkruimel tot slot de feta in beide porties van de salade, breng de salade op smaak met zout en peper naar wens en serveer.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Uitstekend, licht en rijk.
Automatische vertaling
Het is erg lekker, ik maak het vaak☺️
Automatische vertaling Hungarian
🙏🏻
Automatische vertaling