ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op
banner image

Bereidingswijze

1

Kook de soba‑noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen in een diepere pan de olijfolie, voeg de fijngehakte sjalotten toe en fruit ze gedurende 5‑7 minuten op een matig vuur.

2

Voeg de geplette teentjes knofiook en de blokjes wortel, courgette en aubergine aan de sjalotjes toe. Rooster gedurende 10 minuten op een matig vuur, giet er 100 ml water op en breng aan de kook. Voeg het gehakt toe en bak nog eens 5 minuten.

3

Roer de tomatenpuree met de tomaten en de maïs erdoor, dek af met een deksel en laat nog 15 minuten koken. Voeg water toe als het mengsel te veel indroogt.

4

Kruid het mengsel met de basilicum en oregano en breng het op smaak met zout en peper. Roer ten slotte de gekookte noedels erdoor, verdeel het mengsel over 4 borden en serveer.

5

*Soba‑noedels zijn een traditioneel Japanse noedelsoort, gemaakt van boekweit‑ en tarwebloem.

TIP
Strooi voor het serveren wat versgehakte peterselie over de noedels. In plaats van soba‑noedels kun je ook volkorenpasta gebruiken.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Denisa Vojtíšková
22. maart 2023

Een gemiddeld recept, het zal niet aanstootgevend zijn, maar het zal ook niet helemaal bevallen

Automatische vertaling

Adelishky.
19. januari 2023

Můra
18. november 2022

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij