Spaghetti met tofu saus
- 10 min
- 15 min
- Makkelijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 688 Kcal
- 30 g eiwit
- 40 g vet
- 51 g koolhydraten
Ingrediënten
- 120 g volkoren spaghetti (in droge staat)
- 2 eetlepels koolzaadolie
- 1x grote witte ui (fijn snijden)
- 2 teentjes knoflook (in plakjes snijden)
- 200 g gerookte tofu (fijnraspen)
- 200 ml sojaroom (u kunt het door 12% kookroom vervangen)
- 1 theelepel gedroogde daslook
- 50 g verse babyspinazie (bevroren kan gebruikt worden)
- zout
Tags
Bereidingswijze
1
Breng gezouten water aan de kook en kook de spaghetti volgens instructies op de verpakking (ca 8-10 minuten op een middelgroot vuur).
2
In de tussentijd verhit koolzaadolie in een pan en fruit er ui op een middelgroot vuur (2-3 minuten).
3
Voeg knoflook toe en bak verder op middelgroot vuur voor ca 2 minuten.
4
Voeg er vervolgens de fijn geraspte tofu en bak voor 5 minuten (steeds op middelgroot vuur).
5
Schenk sojaroom in, voeg daslook toe en breng op smaak met zout naar wens.
6
Roer saus samen met de pasta en spinazie en serveer.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
wij vonden het niet leuk
Automatische vertaling
Lekker, maar het moet wel goed gekruid zijn. ;-)
Automatische vertaling