Winkelmandje is leeg
Thaise risotto met kokosmelk en cashewnoten
- 15 min
- 30 min
- Gemiddeld
Italië met een vleugje Thailand? Niets is onmogelijk. Probeer onze Thaise risotto en geniet van de delicate en ongewoon zoete smaak die naar kokos ruikt. Het recept is puur vegetarisch en lactosevrij en je hoeft je geen zorgen te maken dat het dan zwaar aanvoelt in je maag.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 578 Kcal
- 15 g eiwit
- 31 g vet
- 61 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
1
Giet 2,5keer zoveel water over de gespoelde rijst, voeg een snufje zout toe en kook op een laag vuur.
2
Rooster de cashewnoten in de oven - 10 minuten bij 180 °C.
3
Bak de in blokjes gesneden paprika en fijngehakte chilipeper in olie, voeg zout, kokosmelk en gekookte rijst toe, roer alles goed door elkaar.
4
Haal de pan van het vuur en voeg de gehakte spinazie, geroosterde cashewnoten, limoensap en geraspte limoenschil toe en meng alles goed door elkaar.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Compleet nieuwe sensaties en smaakcombinaties. Zeer goed gerecht. Ik heb het precies volgens recept gemaakt en alleen een beetje xylitol toegevoegd om de limoen tegen te gaan, en in plaats van verse chili, heb ik een beetje gemalen chili toegevoegd.😊
Automatische vertaling
Te zuur naar mijn smaak (ik gebruikte het sap van anderhalve citroen). Ik zal het bedrag de volgende keer beperken.
Automatische vertaling