ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 578 Kcal
  • 15 g eiwit
  • 31 g vet
  • 61 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Effectieve en veilige aanvulling van 100% van de dagelijkse dosis magnesium

  • Ondersteuning voor regeneratie
  • Helpt tegen migraines
  • Meer dan 1.000 beoordelingen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Giet 2,5keer zoveel water over de gespoelde rijst, voeg een snufje zout toe en kook op een laag vuur.

2

Rooster de cashewnoten in de oven - 10 minuten bij 180 °C.

3

Bak de in blokjes gesneden paprika en fijngehakte chilipeper in olie, voeg zout, kokosmelk en gekookte rijst toe, roer alles goed door elkaar.

4

Haal de pan van het vuur en voeg de gehakte spinazie, geroosterde cashewnoten, limoensap en geraspte limoenschil toe en meng alles goed door elkaar.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Karolina Skalska
19. februari 2024

Compleet nieuwe sensaties en smaakcombinaties. Zeer goed gerecht. Ik heb het precies volgens recept gemaakt en alleen een beetje xylitol toegevoegd om de limoen tegen te gaan, en in plaats van verse chili, heb ik een beetje gemalen chili toegevoegd.😊

Automatische vertaling

beoordeling_1314738
Hana Černá
11. juli 2023

Te zuur naar mijn smaak (ik gebruikte het sap van anderhalve citroen). Ik zal het bedrag de volgende keer beperken.

Automatische vertaling

Dorota Forrest
02. september 2022

beoordeling_1355694
banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij