
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Gehydrolyseerd viscollageen met citroensmaak

Dep de tonijn droog. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met citroenschil.
Meng de twee soorten sesamzaad en wikkel de rauwe tonijn er goed doorheen.
Verhit een koekenpan met 1 theelepel olijfolie, zodat de pan helemaal heet is.
Bak de tonijn ongeveer 1 minuut aan elke kant. De tonijn moet niet helemaal gaar zijn - hij moet in het midden helemaal rauw zijn.
Haal uit de pan en zet apart om te rusten.
Doe alle ingrediënten voor de salade in een grotere kom en maak de dressing in een kleinere kom.
Klop de honing, het citroensap en de balsamicoazijn goed door de olijfolie met een garde. Giet de dressing over de salade en schep om.
Snijd de tonijn in dunne plakjes met een zeer scherp mes.
Leg de tonijnplakjes op een bord met de salade en serveer.
Deel uw ervaringen en tips met anderen