ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 230 Kcal
  • 17 g eiwit
  • 10 g vet
  • 19 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Kook ondertussen de boekweit volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schrap de wortelen, snij de uiteinden eraf en rasp ze samen met de tofu.

2

Meng de gekookte boekweit met geraspte wortels, tofu, tonijn, eieren, mosterd en lijnzaad in een grote kom. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Bekleed een bakplaat met bakpapier en draai balletjes van het tonijnmengsel. Bak gedurende 25 minuten in de oven.

3

Verdeel de gebakken balletjes over 5 borden en serveer.

4

*Tofu is een populair ingrediënt gemaakt van sojamelk. De smaak doet denken aan kaas en is in verschillende smaken verkrijgbaar.

TIP
In plaats van boekweit kun je ook rijst gebruiken die nog over is van andere dagen. Bestrooi de gehaktballen met peterselie.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

beznazwy
22. juni 2023

Helaas vond ik het niet leuk, omdat ik het niet heb gehaald, omdat het in een taal is die ik niet ken :(

Automatische vertaling

7mv8kbcghyprivaterelayappleidcom
15. december 2022

beoordeling_1381459
Adéla Drozdíková
22. augustus 2021

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij