ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 433 Kcal
  • 17,5 g eiwit
  • 20,1 g vet
  • 43 g koolhydraten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie

Ingrediënten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet dan af.

2

Bewaar ongeveer de helft van de Parmezaanse kaas voor het serveren en blend de rest ervan met de andere ingrediënten.

3

Zet een pan met antiaanbaklaag klaar en verhit deze. Giet dan het geblende mengsel erop en laat het op een laag vuur ongeveer 5 minuten verwarmen.

4

Voeg de pasta toe aan de saus en meng.

5

Bestrooi het mengsel met Parmezaanse kaas en serveer.

TIP
U kunt het gerecht ook garneren met een lepel gepelde pompoenpitten en een paar blaadjes basilicum.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

renatajochymkovaseznamcz
11. juni 2024

Karolina Skalska
06. mei 2024

Heerlijk en snel. In plaats van Parmezaanse kaas gebruikte ik Gouda.😊

Automatische vertaling

beoordeling_1314738
fmsfv9vqt9@privaterelay.appleid.com
24. februari 2024

Het is interessant hoe verzadigd het is.

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij