ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 451 Kcal
  • 20 g eiwit
  • 7 g vet
  • 77 g koolhydraten

Effectieve en veilige aanvulling van 100% van de dagelijkse dosis magnesium

  • Ondersteuning voor regeneratie
  • Helpt tegen migraines
  • Meer dan 1.000 beoordelingen
Meer informatie

Ingrediënten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Kook de spaghetti in gezouten water volgens de verpakking. Voor volkoren pasta is het meestal ongeveer 10-12 minuten. Kook de linzen in gezouten water in 15-20 minuten gaar.

2

Verhit 1 eetlepel olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de gehakte sjalotten samen met de gesneden knoflook en chilipoeder. Voeg de puree toe, roer door en sauteer ongeveer 2 minuten, onder voortdurend roeren.

3

Giet de linzen af en voeg ze toe aan de pan met de gesneden tomaten. Zet het vuur laag, dek af met een deksel en laat zachtjes koken.

4

Voeg de gedroogde basilicum en de in plakjes gesneden zwarte olijven toe, breng op smaak met zout en peper en roer door.

5

Bestrooi voor het serveren met gehakte peterselie.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Suba Marianna
17. juni 2023

Verrukkelijk.

Automatische vertaling Hungarian

Michaela Faldíková
05. mei 2023

Geweldig :) (alleen de volkoren spaghetti is niet veel voor mij, ik hou meer van klassiek)

Automatische vertaling

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
03. mei 2023

Uitstekend, ik heb een beetje kerrie en limoensap naar smaak toegevoegd. Maar ik maakte 2,5 keer zoveel pasta en het was precies goed.

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij