Winkelmandje is leeg
Volkorenpasta met olijven en tomaten
- 5 min
- 11 min
- Makkelijk
Hebt u straks een afspraak met uw vrienden en u bent nog niet met koken begonnen? Relax, met ons recept voor volkorenpasta met olijven en tomaten komt het goed. Kook pasta die u net in huis hebt en maak snel de heerlijke saus die naar Italië ruikt. Over 20 minuten bent u klaar.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 452 Kcal
- 12 g eiwit
- 18 g vet
- 58 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
1
Verhit een lepel olie in een pan en fruit er de fijngesneden ui (1 minuut).
2
Voeg er peper, kerriepoeder toe en roer. Vervolgens voeg de gesneden vleestomaten, paprika en bak voor 5 minuten.
3
Schenk 100 ml water in de pan, zet er een deksel op en laat 5 minuten onder het deksel even stomen.
4
Over 5 minuten doe olijven, peterselie en de gekookte pasta in de pan.
5
Roer alles goed samen, verdeel in 2 porties en serveer.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
👍🏼
Automatische vertaling
Zo'n andere smaak, ik voegde erwten en hete kruiden toe en het was heerlijk. Licht, adviseer ik
Automatische vertaling