ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 492 Kcal
  • 31 g eiwit
  • 40 g vet
  • 2 g koolhydraten

Schoonheid smaakte nog nooit zo lekker! Probeer mangocollageen

  • Jonge huid
  • Mooi haar
  • Sterke nagels
Meer informatie

Ingrediënten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 175 °C.

2

Leg twee vellen bakpapier klaar. Verdeel de spinazie en de in plakjes gesneden champignons over de onderste helft van het bakpapier.

3

Leg de zalm op de spinazie en champignons, bestrooi met zout en peper, wrijf in met chilipeper en besprenkel met olijfolie.

4

Vouw de zalm om met de andere helft van het bakpapier, rol van de ene rand naar de andere. Dit creëert een zak.

5

Leg de zalm op een bakplaat en zet hem in de oven. Bak gedurende 15 minuten op 165-175 °C.

6

Serveer de zalm met rijst, gebakken aardappelen of volkoren broodjes.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Michaela Fialová
14. februari 2024

Helemaal luxe 👍. Foto voordat het de oven in ging...in plaats van losse chili, heb ik olijfolie bij chili gedaan...

Automatische vertaling

beoordeling_1478995
Simona Mitu
14. september 2023

Buitengewoon. Een recept dat ik meerdere keren heb herhaald. De kinderen begonnen ook het bijgerecht te eten, overtuigden ze zichzelf.

6cw9mw89s7privaterelayappleidcom
30. juli 2023

Sappige zalm, spinazie en champignons maar smaakloos😨 Verbeterd met couscous met pesto van berenknoflook😉

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij