Winkelmandje is leeg
Zalm met aardappelen
- 10 min
- 20 min
- Makkelijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 650 Kcal
- 45 g eiwit
- 31 g vet
- 47 g koolhydraten
Ingrediënten
Bereidingswijze
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Kook ondertussen de aardappelen in licht gezouten water gaar. Bestrooi de zalm met zout, bestrijk met olie en leg de filet op een bakplaat met de huid naar beneden.
2
Meng voor het glazuur de gember, chili, honing, mosterd en peper. Bestrijk de zalm gelijkmatig met het glazuur en bak hem vervolgens gedurende 15‑20 minuten in de oven. Serveer de gebakken zalm met gekookte aardappelen.
TIP
Bestrooi de gekookte aardappelen met fijngehakte bieslook. In plaats van gekookte aardappelen kun je de zalm serveren met aardappelsalade.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Ik hou van dit recept, heb het voor de zoveelste keer gemaakt.🤩
Automatische vertaling