ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 650 Kcal
  • 45 g eiwit
  • 31 g vet
  • 47 g koolhydraten

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie

Ingrediënten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Kook ondertussen de aardappelen in licht gezouten water gaar. Bestrooi de zalm met zout, bestrijk met olie en leg de filet op een bakplaat met de huid naar beneden.

2

Meng voor het glazuur de gember, chili, honing, mosterd en peper. Bestrijk de zalm gelijkmatig met het glazuur en bak hem vervolgens gedurende 15‑20 minuten in de oven. Serveer de gebakken zalm met gekookte aardappelen.

TIP
Bestrooi de gekookte aardappelen met fijngehakte bieslook. In plaats van gekookte aardappelen kun je de zalm serveren met aardappelsalade.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

renatajochymkovaseznamcz
24. augustus 2024

Adéla Kršová
30. april 2024

Adéla Jelínková
25. april 2024

Ik hou van dit recept, heb het voor de zoveelste keer gemaakt.🤩

Automatische vertaling

beoordeling_1139216
banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij