ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 339 Kcal
  • 33 g eiwit
  • 21 g vet
  • 4 g koolhydraten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie

Ingrediënten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Ten eerste verwarm de oven voor op 195-200°C en zet een bakblik (25 cm × 30 cm) neer klaar.

2

Op een matig vuur verwarm 2 lepels olijfolie en boter in een pan.

3

Zodra de vet verhit is, voeg er de fijngesneden ui en knoflook toe. Bak gedurende 2-3 minuten onder voortdurend roeren op een matig vuur. Als de ui en knoflook gebakken zijn, verplaats het naar een grotere kom.

4

Voeg in de kom gehakt kalkoen- en rundvlees, marjolein, ei, tomatenpuree, zout en peper toe. Meng alles heel goed samen tot de hele vlees massa goed verbonden is. Dat duurt ongeveer 10 minuten.

5

Zodra de vlees massa de gewenste consistentie heeft, zet het bakblik (25 cm × 30 cm) neer klaar en schenk er 200 ml water in. Maak een ovaal van de vlees en doe het vervolgens in het bakblik.

6

Doe het bakblik in de voorverwarmde oven en bak op 195-200°C gedurende 45-50 minuten.

7

Als het vleesbrood gebakken is, snij hem in porties en serveer.

TIP
Serveer het gehaktbrood met aardappelpuree, gekookte aardappelen of met goede zuurdesembrood. Elke portie kunt u met een gesneden augurk en fijngehakte lente-ui versieren.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

anetslavikova20icloudcom
05. maart 2024

Martanka K
02. december 2023

Uitstekend!

Automatische vertaling

beoordeling_1426674
Magdaléna Soukupová
28. oktober 2023

mijn eerste gehaktbrood en couscous, ik heb het nog wat dikker gemaakt met vlokken.. delicatesse

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij