
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Gehydrolyseerd viscollageen met citroensmaak

Verwarm de oven voor op 120 °C. Zet een bakplaat neer klaar en leg deze met een vel bakpapier in.
Snij de courgette en zoete aardappel in dunne plakjes.
Mix kruiden met kokosolie en mix deze met de courgette en zoute aardappel plakjes.
Verspreid de plakjes op een bakplaat en bak voor 50-60 minuten op 110-120°C. Controleer de chips regelmatig.
In de tussentijd maak de dip. Mix yoghurt, limoensap en schil en gekneusde knoflook. Serveer de chips met dip.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
de zoete aardappelen smaakten goed, maar de courgette niet. ze was bitter. dit was echter waarschijnlijk een geval van het kiezen van de verkeerde courgette die al in de winkel lag. maar misschien probeer ik het nog eens, van een betere courgette.
Automatische vertaling