ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 286 Kcal
  • 20 g eiwit
  • 22 g vet
  • 3 g koolhydraten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie

Ingrediënten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180˚C.

2

Zet een ovenschaal van ø20 cm klaar.

3

Beleg de bodem van de ovenschaal met ham.

4

Breek de eieren in de ovenschaal. Maak de tomaten en champignons schoon en snij deze in kleinere plakjes die u vervolgens weer in de ovenschaal zal leggen.

5

Zet de ovenschaal in de oven en bak voor 15 minuten op 170-180˚C.

6

Breng tenslotte op smaak met zout en peper.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Kanda
24. juni 2024

.

Automatische vertaling

stepankaa_w
04. januari 2024

Ik had niet verwacht dat het zo lekker zou zijn en ontzettend makkelijk te bereiden. 😍 Ik werd verliefd na de eerste hap. zelfs een complete beginner kan het, ik kook echt minimaal. het vulde me genoeg voor een aantal uren, wat ik helemaal niet had verwacht. tip: wil je een zoeter gerecht, voeg dan meer tomaten toe. maar dat kan iedereen overkomen, zelfs zonder mijn recensie 😅

Automatische vertaling

beoordeling_1468734
Ludmila18
08. april 2023

Spinazie, paprika toegevoegd en bestrooid met kaas. Luxe, sappige papa. Ik ga het nog vaak maken. We hebben erg genoten

Automatische vertaling

beoordeling_1401207
banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij