ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 1933 Kcal
  • 2 g eiwit
  • 213 g vet
  • 2 g koolhydraten

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie

Ingrediënten

1 porties

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Snijd de boter in kleine blokjes, doe ze in een steelpan en laat ze op een matig vuur smelten. Roer tot er een schuimlaag op het oppervlak ontstaat. Verwijder het schuim met een lepel en zet het weg.*

2

Zet zodra er geen schuim meer ontstaat (na ongeveer 20 minuten) de boter opzij en zeef hem door een schone (passeer)doek in een afsluitbare glazen pot.

3

Sluit het potje nadat de boter volledig is afgekoeld en bewaar het bij kamertemperatuur.

4

*Zo verwijder je de melkbestanddelen en water uit de boter. Je houdt puur vet over.

TIP
Je kunt de geklaarde boter gebruiken om mee te bakken en braden of om zo te eten. Op een koele, droge plaats bewaard is de boter tot zes maanden houdbaar.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

adrianaslovackova@gmail.com
11. maart 2021

Nikola Poledníková
17. december 2020

beoordeling_1196258
#ELA MAŠKOVÁ
19. april 2020

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij