Winkelmandje is leeg
Rijstpannenkoeken
- 10 min
- 25 min
- Makkelijk
- 6 stukken
Eindelijk een glutenvrije variant van pannenkoeken. Staat u nu ook te juichen? Recept voor pannenkoeken van rijstmeel is handig om te hebben voor het geval dat een glutenintolerante gast bij u op bezoek komt of bijvoorbeeld als u van pannenkoeken lager in calorieën wil genieten. Even kijken of u enkele verschil in smaak zal merken.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 144 Kcal
- 5 g eiwit
- 6 g vet
- 16 g koolhydraten
Ingrediënten
6 stukken
Tags
Bereidingswijze
1
Klop melk samen met eieren.
2
Voeg beide soorten meel en zout en meng alles goed met elkaar zodat ervan een glad beslag zonder klontjes ontstaat.
3
Verhit kokosolie in een koekenpan en op een matig tot middelhoog vuur bak geleidelijk ongeveer 6 even grote pannenkoeken (2 minuten van beide kanten).
4
Bedruppel gebakken pannenkoeken met honing en serveer.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen