ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 13 Kcal
  • 1 g eiwit
  • 0 g vet
  • 2 g koolhydraten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie

Ingrediënten

60 stukken

Schoonheid smaakte nog nooit zo lekker! Probeer mangocollageen

  • Jonge huid
  • Mooi haar
  • Sterke nagels
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 170°C; zet een bakplaat neer klaar en leg er een vel bakpapier in.

2

Zeef de bloem in een kom en mix met stevia en bakpoeder.

3

In een andere kom klop dooiers met kokossuiker.

4

Klop eiwitten met een snufje zout stijf in een schaal.

5

Voeg het dooier beslag aan de kom met bloem toe, roer alles goed en voeg er vervolgens geleidelijk de stijve eiwitten.

6

Maak vervolgens kleine beschuiten met behulp van een thee lepel en leg ze direct op de bakpapier.

7

Bak op 160-170°C gedurende 10-12 minuten.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

wvp4xnnmrpprivaterelayappleidcom
12. december 2024

Ondanks de aanvankelijke schok, toen het mengsel van bloem + eierdooiers met suiker heel erg dik was, is het ze uiteindelijk gelukt! Het was voldoende om de resterende dooier, een heel ei en een beetje melk toe te voegen. Ze zijn goed voor alle leeftijden.

Automatische vertaling

Miriamju
09. juni 2023

net klaar, ze zijn geweldig, in plaats van stevia heb ik honing 1PL gedaan en gemaakt van drie dooiers en de bloem geleidelijk afgewisseld met het eiwit toegevoegd

Automatische vertaling

beoordeling_1356390
Silvia B
08. januari 2023

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij