ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 446 Kcal
  • 14 g eiwit
  • 16 g vet
  • 61,8 g koolhydraten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie

Ingrediënten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Giet de bulgur over met heet water, voeg er een klein lepel zout toe en kook op een matig vuur voor 10 minuten. Laat het vervolgens 5 minuten onder het deksel even zwellen. Pluis daarna de rijst met een vork en laat afkoelen.

2

Snij aubergine in blokjes.

3

Verhit de olijfolie en rooster de gesneden aubergine op een matig vuur. Voeg het vervolgens aan het bulgur toe.

4

Snij de gedroogde en cherrytomaten in blokjes en hak de peterselie lof fijn. Meng het allemaal goed samen met rucola en de gekookte bulgur.

5

Breng de salade op smaak met zout en peper, voeg eventueel olijfolie toe.

6

Serveer de salade warm of u kunt het ook in de koelkast laten afkoelen en pas daarna serveren.

TIP
U kunt de salade met enkele zwarte olijven en bladeren verse peterselie versieren.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

gorfol.olimpia
08. september 2024

Martin Chotětický
17. juni 2024

Šéňa
10. november 2023

Uitstekende salade. Ook heb ik een teentje knoflook toegevoegd en als laatste wat Grana Padano gestrooid Grote goedheid

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij