ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 679 Kcal
  • 50 g eiwit
  • 28 g vet
  • 60,6 g koolhydraten

Schoonheid smaakte nog nooit zo lekker! Probeer mangocollageen

  • Jonge huid
  • Mooi haar
  • Sterke nagels
Meer informatie

Ingrediënten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Giet water in de pan, breng het aan de kook en voeg zout toe.

2

Doe de pasta in kokend water en kook op een matig vuur voor 15 minuten zodat het al dente is. Giet af, spoel met koud water en laat uitlekken.

3

Maak de kipfilet schoon en snijd in blokjes.

4

Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipfilets op een matig vuur goudbruin. Zout ze dan.

5

Meng yoghurt met mayonaise, appelazijn, gedroogde basilicum, een snufje zout en peper.

6

Snijd de paprika's in blokjes, halveer de tomaten. Meng beide met pasta, spinazie, kip en dressing. Breng op smaak met zout en peper.

TIP
De salade smaakt het lekkerst gekoeld uit de koelkast.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Michaela Hatašová
08. oktober 2024

Heel lekker 😋 Ik miste de appelciderazijn, dus het was een beetje zuur, maar verder top! De volgende keer zal ik me een beetje inhouden 😬 Ik heb verse basilicum toegevoegd

Automatische vertaling

beoordeling_1493698
Erika Wenzliková
19. juli 2024

geweldig tijdens de zomer

Automatische vertaling

František Sokolík
15. juni 2024

👍

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij