Pastasalade met kip
- 20 min
- 25 min
- Makkelijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 679 Kcal
- 50 g eiwit
- 28 g vet
- 60,6 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
Giet water in de pan, breng het aan de kook en voeg zout toe.
Doe de pasta in kokend water en kook op een matig vuur voor 15 minuten zodat het al dente is. Giet af, spoel met koud water en laat uitlekken.
Maak de kipfilet schoon en snijd in blokjes.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipfilets op een matig vuur goudbruin. Zout ze dan.
Meng yoghurt met mayonaise, appelazijn, gedroogde basilicum, een snufje zout en peper.
Snijd de paprika's in blokjes, halveer de tomaten. Meng beide met pasta, spinazie, kip en dressing. Breng op smaak met zout en peper.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Heel lekker 😋 Ik miste de appelciderazijn, dus het was een beetje zuur, maar verder top! De volgende keer zal ik me een beetje inhouden 😬 Ik heb verse basilicum toegevoegd
Automatische vertaling
geweldig tijdens de zomer
Automatische vertaling
👍
Automatische vertaling