Salade met avocado
- 15 min
- 40 min
- Makkelijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 494 Kcal
- 7 g eiwit
- 45 g vet
- 17 g koolhydraten
Ingrediënten
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 190°C. Was en snijd de paprika's, champignons, aubergine en courgette in kleinere blokjes.
Meng alles in een kom samen met de olijfolie, oregano en zout en peper.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel de gesneden groenten en champignons over een bakplaat en bak ze gedurende ongeveer 40 minuten in de oven.
Maak ondertussen de avocadodressing. Meng het vruchtvlees van beide avocado's, het citroensap, de olijfolie en de knofiook. Verdeel de blaadjes van de little gem en de geroosterde groenten over 4 borden, giet de avocadodressing er‐ over, bestrooi met de sesamzaadjes en serveer.
Deel uw ervaringen en tips met anderen