ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 39 Kcal
  • 2 g eiwit
  • 1 g vet
  • 4 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Was de komkommer, rasp hem grof of snijd hem in kleine blokjes. Pers het teentje knofiook uit en hak de dille fijn. Meng in een kom de komkommer, knofiook, dille, yoghurt en het citroensap.

2

Breng op smaak met zout en peper. Zet de komkommersalade voor het serveren minstens 1 uur in de koelkast.

TIP
Serveer de salade als bijgerecht. Met volkorenbrood is het een perfecte lichte lunch.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

PetkaS
26. juli 2022

Adelui
10. maart 2022

Pavla Peléšková
11. juli 2021

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij