ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 578 Kcal
  • 32 g eiwit
  • 46 g vet
  • 9 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

1 porties

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Maak de kipfilet schoon en bak hem in een eetlepel olijfolie 3‑4 minuten aan beide kanten op een matig vuur. Doe de veldsla samen met de babyspinazie in een kom. Voeg de gescheurde slablaadjes en de plakjes radijs toe.

2

Trek de gebakken kipfilet met een vork uit elkaar of snijd de filet in stukjes en voeg toe aan de salade. Klop voor de dressing de olie op met het citroensap, de mosterd en zout en peper. Giet de dressing over de salade, bestrooi met geraspte amandelen en serveer.

TIP
Probeer de salade ook met deze dressings: 1. Vinaigrette met balsamicoazijn: maak een vinaigrette met 1 el balsamicoazijn, 1 el olijfolie, 1 tl honing en 1 tl citroensap. 2. Yoghurtdressing: 120 g halfvolle of volle yoghurt, 1 tl citroensap, 1 teentje knofiook, een snufje zout en peper.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Hadolka
25. augustus 2022

leonardka
25. januari 2022

Ivan Popovych
19. januari 2022

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij