Olijvenbroodjes
- 15 min
- 15 min
- Makkelijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 464 Kcal
- 13 g eiwit
- 16 g vet
- 63 g koolhydraten
Ingrediënten
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Hak de olijven en gedroogde tomaten fijn en roer ze in een grote kom door met overige ingrediënten.
Maak een deeg en verdeel het in 8 gelijke stukken.
Bepoeder een bakmat en maak ca. 1 cm hoge platte broodjes van het verdeelde deeg.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en zet de broodjes erop. Doe de bakplaat met de broodjes in de voorverwarmde oven en bak het voor ca. 15 minuten bij 190-200 °C.
*Boekweitmeel is rijk aan kalium, calcium, ijzer en zink. Het is geschikt bij het detoxen van het lichaam en het helpt bij maagzweer.
Deel uw ervaringen en tips met anderen