ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 651 Kcal
  • 24,4 g eiwit
  • 30,1 g vet
  • 61,4 g koolhydraten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie

Ingrediënten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Kook de mungbonen volgens de aanwijzingen op de verpakking (ongeveer 15 minuten). Schil en ontpit ondertussen de avocado en snijd hem in plakjes. Maak de komkommer schoon en snijd hem in dunnere plakjes.

2

Maak de dressing door de tahini te mengen met de honing, umeboshi‑azijn en het citroensap. Verdeel de gekookte bonen over 2 kommen. Voeg aan elke kom avocado, komkommer en kikkererwten toe.

3

Bestrooi de inhoud van beide kommen met de pompoen pitten, giet de dressing erover en serveer.

TIP
Serveer de salade met volkorenbrood.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Rut Rosická
11. juli 2024

PéťaT.
02. april 2022

barbora.medvedova@gmail.com
01. juni 2021

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij