ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 191 Kcal
  • 7 g eiwit
  • 5,3 g vet
  • 30,7 g koolhydraten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie

Ingrediënten

12 stukken

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Tags

banner image

Bereidingswijze

1

Meng het water, de melk, de suiker en de gist in een kopje, zet die op een warme plaats en laat het zuurdesem rijzen.

2

Zeef het meel in een kom en meng het met de zuurdesem, zout en olie.

3

Dek de kom af met een theedoek en laat het deeg op een warme plaats gedurende 1 uur rijzen.

4

Zet ondertussen een bakplaat klaar en bekleed hem met bakpapier.

5

Vorm broodjes van het deeg (als het deeg te plakkerig is, bestrooi het dan met bloem) en leg ze op de bakplaat. Laat ze nog 15 minuten rijzen.

6

Verwarm de oven voor op 220 °C.

7

Als u wilt, kunt u de broodjes met water bestrijken en ze vlak voor het bakken met pompoenpitten bestrooien.

8

Plaats de bakplaat met broodjes in de oven en bak ze 25 minuten bij 220 °C.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

12345
Michaela Kubinova
29. januari 2025

Ik heb het van het weekend voor het eerst geprobeerd en ik ga nog een keer bakken 😊 Uitstekend 👍

Automatische vertaling

beoordeling_1332540
12345
MaryeF
03. januari 2024

Geweldig, gemakkelijk, heerlijk. In plaats van pompoen heb ik zonnebloem gebruikt en dat was ook heerlijk :)

Automatische vertaling

12345
Katka Bartošová
09. oktober 2023

Geweldig!

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij