ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 191 Kcal
  • 7 g eiwit
  • 5,3 g vet
  • 30,7 g koolhydraten

Schoonheid smaakte nog nooit zo lekker! Probeer mangocollageen

  • Jonge huid
  • Mooi haar
  • Sterke nagels
Meer informatie

Ingrediënten

12 stukken

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Tags

banner image

Bereidingswijze

1

Meng het water, de melk, de suiker en de gist in een kopje, zet die op een warme plaats en laat het zuurdesem rijzen.

2

Zeef het meel in een kom en meng het met de zuurdesem, zout en olie.

3

Dek de kom af met een theedoek en laat het deeg op een warme plaats gedurende 1 uur rijzen.

4

Zet ondertussen een bakplaat klaar en bekleed hem met bakpapier.

5

Vorm broodjes van het deeg (als het deeg te plakkerig is, bestrooi het dan met bloem) en leg ze op de bakplaat. Laat ze nog 15 minuten rijzen.

6

Verwarm de oven voor op 220 °C.

7

Als u wilt, kunt u de broodjes met water bestrijken en ze vlak voor het bakken met pompoenpitten bestrooien.

8

Plaats de bakplaat met broodjes in de oven en bak ze 25 minuten bij 220 °C.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

MaryeF
03. januari 2024

Geweldig, gemakkelijk, heerlijk. In plaats van pompoen heb ik zonnebloem gebruikt en dat was ook heerlijk :)

Automatische vertaling

Katka Bartošová
09. oktober 2023

Geweldig!

Automatische vertaling

Charlie105
18. september 2023

Snel en smakelijk! Volgende keer zal ik zuurdesem proberen in plaats van gist.

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij