ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 439 Kcal
  • 7,7 g eiwit
  • 31 g vet
  • 31,1 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Effectieve en veilige aanvulling van 100% van de dagelijkse dosis magnesium

  • Ondersteuning voor regeneratie
  • Helpt tegen migraines
  • Meer dan 1.000 beoordelingen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Scheur de bladeren van roodlof en bindsla.

2

Verwijder de harde schil van de venkel. Snij de groene uitgroeisels die op dille lijken af en bewaar die voor het garneren. Verwijder het klokhuis van de appel. Snij venkel en appel in dunne plakjes.

3

Leg geleidelijk de gescheurde roodlof en veldsla op het bord en daarna nog de plakjes venkel en appel.

4

Bestrooi het met pecannoten en rozijnen en garneer met de venkel franjes.

5

Roer alle ingrediënten voor de dressing met elkaar. Serveer het met de salade.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

adasjas
23. januari 2025

FandaPanda@620 .com
12. september 2020

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij