ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 439 Kcal
  • 7,7 g eiwit
  • 31 g vet
  • 31,1 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Scheur de bladeren van roodlof en bindsla.

2

Verwijder de harde schil van de venkel. Snij de groene uitgroeisels die op dille lijken af en bewaar die voor het garneren. Verwijder het klokhuis van de appel. Snij venkel en appel in dunne plakjes.

3

Leg geleidelijk de gescheurde roodlof en veldsla op het bord en daarna nog de plakjes venkel en appel.

4

Bestrooi het met pecannoten en rozijnen en garneer met de venkel franjes.

5

Roer alle ingrediënten voor de dressing met elkaar. Serveer het met de salade.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

FandaPanda@620 .com
12. september 2020

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij