ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 62 Kcal
  • 1 g eiwit
  • 2 g vet
  • 11 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwijder het klokhuis uit de appel en snij in kleinere blokjes. Snij de ui fijn.

2

Doe olie in een grotere pot, voeg er de gesneden ui, 25 g suiker en tomatenpuree toe en roerbak gedurende 2-3 minuten op een laag vuur tot het gekarameliseerd is. Vervolgens voeg appel toe en roerbak gedurende 1 minuten. Daarna schenk de tomaten in.

3

Voeg azijn naar eigen wens (4-6 lepels), zout, paprika poeder, kruidnagel, laurierblad, piment en peper toe. Zet er een deksel op en kook gedurende 30-35 minuten op een laag vuur.

4

In de tussentijd zet de inmaakpotten neer klaar (2× 200–250 ml).

5

Zodra de ketchup gekookt is, voeg de rest van de suiker in de ketchup toe en roer.

6

Haal de pot van de fornuis en mix tot een gladde massa.

7

Zeef de ketchup door een zeefje en schenk het in de inmaakpotten. Laat de potten vervolgens ondersteboven op het keukenblad afkoelen.

8

*In het geval dat u de consistentie iets dikker wil, doe de ketchup na het mixen weer in de pot en kook onder voortdurend roeren gedurende 5-15 minuten tot de ketchup de gewenste consistentie heeft.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Tomáš Bujanský
25. november 2023

Anetkowo
01. februari 2023

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij