ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 250 Kcal
  • 7 g eiwit
  • 9 g vet
  • 33 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Natuurlijke begeleider voor je gezondheid en welzijn – Reishi

  • Ondersteunt de weerstand
  • Beschermt het hart
  • Helpt stressklachten verlichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de over voor op 170°C, zet een bakvorm (20 cm × 20 cm) neer klaar en leg er een vel bakpapier in.

2

Snij ananas in klontjes en doe deze samen met melk vervolgens in de mixer. Mix tot het glad is.

3

Schenk de mixtuur in een grotere kom, voeg ei, suiker en een snufje zout toe. Zeef meel, bakpoeder en soda in de kom en voeg er ook polenta toe. Mix alle ingrediënten goed tot het glad is en schenk daarna het beslag in de bakvorm.

4

Bak voor 20-25 minuten op 170-175°C en laat vervolgens in kamertemperatuur helemaal afkoelen (2 uur).

5

Als het afgekoeld is, breng 120 ml water aan de kook in een klein pot. In de tussentijd doe crème fraîche in een middelgrote kom. Zodra het water kookt, verlaag het vuur naar laag en voeg er agaragar toe. Roer voor volgende 30 seconden en schenk het vervolgens in de room. Roer het beslag heel goed en schenk het daarna op de top van de gebakken ananas cake.

6

Laat zo de cake voor tenminste 4 uur in de koelkast afkoelen (liefst over nacht).

7

Voor het serveren bedruppel de cake met gesmolten chocola, wacht tot het stijf is (ca 10 minuten) en serveer.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

David Pavelka
10. april 2023

Uitstekend, soepel, ik weet zeker dat het niet de laatste keer was 😉👍

Automatische vertaling

Anetkowo
01. februari 2023

Veronika Hvízdalová
31. januari 2023

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij