Banana Bread
- 15 min
- 42 min
- Makkelijk
Zijn je bananen overrijp of heb je gewoon trek in wat lekkers van deze exotische vrucht? De oplossing voor beide gevallen is ons vochtige bananenbrood. De combinatie van bananen, kaneel en honing is echt goddelijk.
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 135 Kcal
- 3 g eiwit
- 4 g vet
- 20 g koolhydraten
Ingrediënten
Bereidingswijze
1
Verwarm de oven voor op 175 °C.
2
Prak de bananen in een grotere kom, voeg de gesmolten kokosolie, honing (met voorkeur ook gesmolten) en eieren toe.
3
Klop alle genoemde ingrediënten samen. Voeg de rest van de ingrediënten toe – speltmeel, kaneel, melk, bakpoeder en zout.
4
Roer het beslag goed door en giet het in een cakevorm bekleed met bakpapier.
5
Snijd de overgebleven banaan door en leg het op het brood.
6
Bak het brood in een voorverwarmde oven bij 165-175 °C voor 40-45 minuten.
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Het brood is uitstekend
Automatische vertaling
Ik heb naar het advies in de reacties geluisterd en minder bloem toegevoegd + de sneeuw opgeklopt en ik moet zeggen dat het uitstekend was ☺️☺️
Automatische vertaling