ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 255 Kcal
  • 8 g eiwit
  • 13 g vet
  • 28 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie

Tags

banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 190-200°C.

2

Meng de havermout, zout, kokosolie, honing en water in een kom. Bewerk het deeg met uw handen en zet een springvorm klaar met een diameter van 20-25 cm.

3

Vet de vorm in met kokosolie en giet het deeg erin. Druk het deeg met uw handen op de bodem van de vorm en, als u een vorm met een kleinere diameter hebt, gedeeltelijk op de randen.

4

Plaats de vorm in een voorverwarmde oven en bak het bij 190-200°C voor 15-20 minuten. Laat de taart afkoelen.

5

Smelt de pindakaas au bain-marie of in de magnetron.

6

Als de pindakaas een beetje gesmolten is, neem een lepel en smeer die over de afgekoelde taart. Smeer de pindakaas langzaam uit met de lepel en probeer het over het hele oppervlak te krijgen. De laag hoeft niet perfect te zijn, pindakaas is wat moeilijker om mee te werken.

7

Snijd de bananen in rondjes en leg ze op de pindakaas, begin vanuit het midden van de taart.

8

Doe ten slotte de kwark gemengd met honing op de bananen en laat de taart minstens 2 uur in de koelkast afkoelen.

TIP
Bestrooi de taart voor het serveren met geraspte pure chocolade.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Karolína Rousová
18. maart 2023

Heel goed, ik zal het opnieuw doen. Ik had zelfs een probleem met het oplossen van de pindakaas en 100g was niet genoeg voor het corpus.

Automatische vertaling

beoordeling_1142528
Andy Kváčová
16. januari 2023

Peťka Čelůstková
26. november 2022

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij