ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 160 Kcal
  • 5 g eiwit
  • 5 g vet
  • 25 g koolhydraten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie

Ingrediënten

8 stukken

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180°.

2

Als u bonen uit blik gebruikt, laat ze dan uitlekken, spoel ze in schoon water en doe ze in een blender.

3

Voeg de cacao, havermout, zout, honing, vanille-extract, bakpoeder en melk toe aan de bonen. Blend op een middelhoge snelheid voor 1-2 minuten tot alle ingrediënten goed gemengd zijn.

4

Roer de grof gehakte chocolade door het beslag en giet het in een met bakpapier beklede bakvorm (20x20 cm), bestrooi met frambozen en zet de vorm in de oven.

5

Bak bij 170-180°C voor 25-30 minuten.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Katka Bartošová
15. juni 2024

Niet slecht, maar ik hoef het niet nog een keer te doen.

Automatische vertaling

Anna Nečesalová
25. mei 2024

Baruss
20. mei 2024

Ik was hier erg benieuwd naar en was aangenaam verrast door de smaak. Het is bitter en zuur met frambozen, een interessante combinatie. Mijn vriend was bang om het te proberen, hij houdt niet van desserts (behalve misschien strudel) en de ingrediënten spraken hem niet aan :D Maar hij was opgewonden en hij vindt het zelfs lekkerder dan de strudel! :D

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij