ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 92 Kcal
  • 3 g eiwit
  • 5 g vet
  • 12 g koolhydraten

Natuurlijke begeleider voor je gezondheid en welzijn – Reishi

  • Ondersteunt de weerstand
  • Beschermt het hart
  • Helpt stressklachten verlichten
Meer informatie

Ingrediënten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Klop alle ingrediënten au bain-marie op. U hebt twee pannen nodig die in elkaar passen, eventueel een pan en een kom – het liefst metalen zodat het de warmte goed leidt.

2

Giet het water in de grotere pan, breng het aan de kook en verlaag dan het vuur op matig. Zet alle ingrediënten in de kleinere pan (of de kom) en klop ze met een garde op in schuim – het duurt ongeveer 2-3 minuten. Zet de vla dan opzij en laat het tenminste 20 minuten afkoelen.

3

Verdeel de vla over potjes en plaats het voor 15 minuten in de koelkast. Serveer de vla met een schepje kwark of met seizoensfruit.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

gorfol.olimpia
19. augustus 2023

Het is me niet gelukt om het goed te maken volgens het recept. Helaas werd het niet dikker. De smaak was/zou sowieso heerlijk zijn geweest.

Automatische vertaling Hungarian

Viera Tekauer
29. november 2022

pavlinpaj
02. oktober 2021

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij