ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 184 Kcal
  • 12,2 g eiwit
  • 7,1 g vet
  • 18,5 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie

Tags

banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 170 °C.

2

Meng de eieren met honing, banaan en kwark.

3

Voeg geleidelijk alle andere ingrediënten toe aan het mengsel.

4

Pak een springvorm met een diameter van 25 cm en giet het beslag erin. Als u wilt, kunt u het deeg nu met fruit versieren.

5

Plaats de springvorm met het deeg in de oven en bak het voor ca. 20 minuten bij 170 °C.

6

Verlaag na die tijd de temperatuur tot 150 °C en laat nog 20-25 minuten bakken. Laat de gebakken taart afkoelen.

7

Als u het deeg niet vóór het bakken met fruit hebt versierd, kunt u het afgekoelde taart ermee versieren. Bewaar de taart maximaal 3-4 dagen in de koelkast.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

martaiphone255seznamcz
28. augustus 2024

Koel

Automatische vertaling

beoordeling_1514960
Lucie Bendula
22. januari 2024

Uitstekend!!! De volgende keer doe ik er meer fruit in, mijn man vond het lekker, de vorige keer heb ik het niet gedaan 🤩

Automatische vertaling

Valentina
29. juli 2023

De vermelde hoeveelheid honing is erg klein. Ik heb 3 lepels honing toegevoegd aan de aangegeven hoeveelheid. Ik heb de pudding zonder voorbereiding door het deeg gemengd - als poeder. Toch heb ik alles in totaal 80 minuten gebakken, ca. 30 minuten op een hogere temperatuur, de rest op 150 graden. Ik was niet onder de indruk van de smaak of textuur van de cake.

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij