
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Gehydrolyseerd viscollageen met citroensmaak

Verwarm de oven voor op 170-180 °C.
Meng de havermout met de wortelen, zonnebloempitten, bakpoeder en kaneel.
Klop de eieren los met het vanille-extract en de honing.
Voeg toe aan de vlokken en roer.
Breng het deeg over in een kleinere bakvorm (20x20 cm) en gebruik een houten lepel om het deeg aan te drukken. Bak bij 170-180°C voor 12-15 minuten.
Snijd het gebakken deeg in ongeveer 16 vierkanten (3x3 sneden) onmiddellijk na het uithalen.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Openbaring!
Automatische vertaling
Ik voegde meer honing toe, en in plaats van alleen maar zonnebloempitten, voegde ik hetzelfde gewicht aan amandelvlokken, kokosnootvlokken, zonnebloempitten en pompoenpitten toe - wat er ook voorhanden was. Ze zijn erg lekker geworden, ik ga ze graag nog een keer bakken.
Automatische vertaling
Super lekker en vullend!