
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Gehydrolyseerd viscollageen met citroensmaak

Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier, verdeel de noten erover en rooster ze ca. 10 minuten in de oven.
Haal de noten uit de oven en verwijder de velletjes (je kunt de noten het best in een theedoek wikkelen en vervolgens kneden om de velletjes los te maken). Doe de ontvelde noten in een blender en blend ze tot een pasta.
Voeg de cacaopoeder, honing, olie en zout toe aan de blender en blend opnieuw. Voeg ten slotte geleidelijk de melk toe en mix tot een gladde massa. Bewaar de hazelnootcrème in een afsluitbare glazen pot. In de koelkast is de crème ongeveer 3 weken houdbaar.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Erg lekker, de volgende keer zal ik meer snoepjes maken voor de rest van het gezin.
Automatische vertaling