ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 147 Kcal
  • 12 g eiwit
  • 8 g vet
  • 10 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

6 stukken

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven op 170°C voor en begin met voorbereiding van de sponse.

2

Mix de havervlokken in een mixer, voeg amandel boter en kokosolie toe.

3

Zet een muffin vorm neer klaar en in 8 hollen in de bakvorm plaats even grote papiervormpjes. Verdeel het gemixte beslag in 8 delen en maak van elke een soort pannenkoek. Plaats ze dan in de papiervormen. Bak voor 10 minuten en laat afkoelen.

4

In de tussentijd maak de vlierbessen crème. Doe agaragar en 4 lepels vlierbessensiroop in een klein pot. Laat 15 minuten zwellen.

5

Breng agaragar met siroop aan de kook op een middelhoog vuur. Voeg 2 lepels kwark toe en laat het even samen met agaragar koken, 1 minuut is voldoende. Mix met de rest van de kwark en smeer deze als vulling op de gebakken sponse.

6

Verplaats deze vervolgens in naar de koelkast en laat voor 5 uur opstijven, liefst tot de volgende dag.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij