ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 159 Kcal
  • 6 g eiwit
  • 7 g vet
  • 22 g koolhydraten

Natuurlijke begeleider voor je gezondheid en welzijn – Reishi

  • Ondersteunt de weerstand
  • Beschermt het hart
  • Helpt stressklachten verlichten
Meer informatie

Ingrediënten

Schoonheid smaakte nog nooit zo lekker! Probeer mangocollageen

  • Jonge huid
  • Mooi haar
  • Sterke nagels
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de heteluchtoven voor op 170°C.

2

Meng bloem samen met maanzaad en bakpoeder.

3

In een kom klop eieren, honing en olie en voeg het allemaal vervolgens aan de bloem met maanzaad en bakpoeder toe.

4

Tenslotte voeg melk toe en verwerk het deeg.

5

Schenk het deeg in een ingevette en met bloem bestoven tulbandvorm en doe in de voorverwarmde oven.

6

Bak voor 40-45 minuten op 160-170°C. Probeer of het deeg gebakken is met een houten stokje. Prik het houten stokje in de tulband en haal het eruit. Als het oppervlak van het stokje droog is, is de tulband goed doorgebakken. Als er op het stokje nog stukjes deeg blijven plakken, laat de tulband nog een paar minuten bakken.

7

Nadat de tulband gebakken is, haal het meteen uit de vorm en laat op de ovenrooster afkoelen.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Jana Čujová
18. oktober 2022

Věra Šrámková
31. juli 2022

Míša B.
29. juni 2022

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij