ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 282 Kcal
  • 6 g eiwit
  • 18 g vet
  • 22 g koolhydraten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie

Ingrediënten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Tags

banner image

Bereidingswijze

1

Verhit 1 eetlepel olijfolie met de boter in een pot.

2

Voeg fijngehakte ui toe en bak ongeveer 5 minuten.

3

Snijd de houtachtige uiteinden van de asperges en snijd ze in stukjes (bewaar een paar topjes voor decoratie).

4

Giet de bouillon over de gebakken uien in de pot, voeg de gehakte asperges toe en kook de soep 10-15 minuten onder het deksel.

5

Controleer of de asperges zacht genoeg zijn (ongeveer even zacht als aardappelen). Zo niet, kook tot ze zacht zijn. Indien wel, zet de pot dan opzij, voeg een snufje nootmuskaat toe en mix tot een gladde massa.

6

Serveer met geroosterde aspergetoppen.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
18. mei 2024

Marie Snětinová
13. april 2024

sjp2w4tpf2@privaterelay.appleid.com
02. juni 2023

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij