ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 184 Kcal
  • 6 g eiwit
  • 11 g vet
  • 13 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Was de bloemkool en verdeel hem in roosjes. Verhit in een pan de kokosolie op een matig vuur. Voeg het geplette knof‐ lookteentje toe en bak nog ongeveer een halve minuut. Doe de bloemkoolroosjes in de pan en rooster ze minstens 25 minuten op een matig vuur.

2

Voeg vervolgens tomatenpuree, chili en rozemarijn toe en bak nog eens 5 minuten. Voeg tot slot de kokosmelk toe, breng op smaak met zout en laat nog 5 minuten sudderen. Verdeel de bloemkool over 4 borden en serveer.

TIP
Als bijgerecht is zilvervliesrijst ideaal. De bloemkool kan ook worden gegarneerd met verse peterselie.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

adazap3
24. september 2023

.

Automatische vertaling

Jiří1985
04. augustus 2023

Staňule
01. juli 2023

Makkelijk te bereiden en smaakt goed.

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij