ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 337 Kcal
  • 10 g eiwit
  • 11 g vet
  • 49 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Natuurlijke begeleider voor je gezondheid en welzijn – Reishi

  • Ondersteunt de weerstand
  • Beschermt het hart
  • Helpt stressklachten verlichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Kook de boekweit volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de bloemkool, verdeel in roosjes en rasp fijn. Pel de ui en snipper hem fijn. Verhit in een pan de olijfolie, voeg de fijngesnipperde ui toe en fruit deze 2 minuten op een matig vuur.

2

Voeg na 2 minuten bloemkool, kerriepoeder, zout en pe‐ per toe en bak gedurende 25 minuten op een matig vuur. Giet tijdens het bakken steeds water bij de bloemkool, laat het water intrekken en herhaal het proces tot de bloemkool zacht is.

3

Giet tot slot de sojaroom over de bloemkool en roer. Meng de bloemkoolcurry met de boekweit, verdeel over 4 borden en strooi er voor het serveren de versgehakte peterselie overheen.

4

*Sojaroom is een plantaardig alternatief voor gewone room, het heeft een specifieke, nootachtige smaak.

TIP
Voeg, als je dat in huis hebt, tijdens het koken in plaats van water kokosmelk aan het mengsel toe. Dat geeft het gerecht een vollere smaak.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Kat78
28. januari 2023

Pavlína Bartoňová
08. september 2022

beoordeling_1197212
Denisa Erbenová
09. april 2022

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij