ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 147 Kcal
  • 7 g eiwit
  • 10 g vet
  • 7 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 190°C. Breng in een pan het water aan de kook. Was de bloemkool, verdeel hem in roosjes, doe ze in de pan en kook ze op een matig vuur gaar (ca. 5‑10 minuten). Giet het water af, knijp de bloemkoolroosjes uit en pureer ze in de blender.

2

Voeg vervolgens alle andere ingrediënten voor het beslag toe en meng tot een egale massa. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Schep het mengsel met een lepel op de bakplaat voor ongeveer 4 kleinere pizza's. Fruit de fijngesnipperde ui in een eetlepel olijfolie gedurende 2‑3 minuten op een matig vuur.

3

Voeg de tomatenpuree toe en bak nog 2 minuten. Voeg de blokjes tomaat toe en laat de saus 5 minuten op een matig vuur sudderen. Breng op smaak met oregano, zout en peper. Verdeel de saus gelijkmatig over de pizza's en bak ze gedurende ongeveer 20 minuten.

4

Haal de pizza's uit de oven, beleg ze met de ingrediënten van je keuze en zet ze vervolgens nog gedurende 10 minuten in de oven. Snijd de gebakken pizza's in stukken en serveer ze.

TIP
Als beleg kun je mozzarella, olijven, ham, Parmezaanse kaas, rucola of tomaten met basilicum gebruiken.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Brygida Zdrzalek
03. maart 2024

pizza smaakt goed. Het bakken duurde ongeveer een uur, maar het viel een beetje uit elkaar

Automatische vertaling

Filo
11. februari 2024

De pizza zelf smaakte niet slecht. Ik voegde er ham, maïs en geraspte mozzarella aan toe, en de portie bevatte nog steeds een acceptabel aantal calorieën. Het probleem is dat het extreem desintegreert. Volgens het recept heb ik geen bloem toegevoegd, en misschien had het iets kleiner gekund.

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij