ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 151 Kcal
  • 5 g eiwit
  • 11 g vet
  • 8 g koolhydraten

Effectieve en veilige aanvulling van 100% van de dagelijkse dosis magnesium

  • Ondersteuning voor regeneratie
  • Helpt tegen migraines
  • Meer dan 1.000 beoordelingen
Meer informatie

Ingrediënten

Krijg een gladde huid en hernieuwd zelfvertrouwen met collageen

  • Stralende huid
  • Mooi haar
  • Gezonde gewrichten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Pel de ui en snipper hem fijn.

2

Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan, zet het vuur op middelhoog, voeg de gesnipperde ui toe en bak die ongeveer 5 minuten.

3

Voeg de geplette knoflookteentjes toe en fruit nog 1 minuut.

4

Giet de groentebouillon erover, voeg de broccoliroosjes toe en laat 10-15 minuten op een matig vuur koken.

5

Zout en peper de gekookte soep en zet de pot opzij.

6

Schep het ei in de pan en mix de soep onmiddellijk met een staafmixer.

7

Als u de soep dunner wilt, kunt u hem verdunnen met water.

TIP
Serveer de soep met volkoren croutons.
Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

12345
Lucia Molnárová
02. april 2025

Echt een geweldig recept. Ik voegde ook een fijngesneden stronk broccoli toe aan de ui. Het schuim van het ei verdween na een kort kookmoment.

Automatische vertaling

12345
pavlina roudna
22. februari 2025

12345
Majomit
12. februari 2025

Geweldig recept👍

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij