Broccolisoep
- 10 min
- 21 min
- Makkelijk
Voedingswaarden per 1 portie/stuk
- 151 Kcal
- 5 g eiwit
- 11 g vet
- 8 g koolhydraten
Ingrediënten
Tags
Bereidingswijze
Pel de ui en snipper hem fijn.
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan, zet het vuur op middelhoog, voeg de gesnipperde ui toe en bak die ongeveer 5 minuten.
Voeg de geplette knoflookteentjes toe en fruit nog 1 minuut.
Giet de groentebouillon erover, voeg de broccoliroosjes toe en laat 10-15 minuten op een matig vuur koken.
Zout en peper de gekookte soep en zet de pot opzij.
Schep het ei in de pan en mix de soep onmiddellijk met een staafmixer.
Als u de soep dunner wilt, kunt u hem verdunnen met water.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
De allerbeste broccoli, de dichtheid bij medium broccoli is absoluut top en dat overkwam mij voor het eerst 😊 Zelfs mijn niet-soepkinderen hebben eraan toegevoegd en dat is de hoogste eer.
Automatische vertaling
goddelijk
Automatische vertaling Hungarian
google@prudek.com
Automatische vertaling Hungarian