
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Gehydrolyseerd viscollageen met citroensmaak

Pel de ui en snipper hem fijn.
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan, zet het vuur op middelhoog, voeg de gesnipperde ui toe en bak die ongeveer 5 minuten.
Voeg de geplette knoflookteentjes toe en fruit nog 1 minuut.
Giet de groentebouillon erover, voeg de broccoliroosjes toe en laat 10-15 minuten op een matig vuur koken.
Zout en peper de gekookte soep en zet de pot opzij.
Schep het ei in de pan en mix de soep onmiddellijk met een staafmixer.
Als u de soep dunner wilt, kunt u hem verdunnen met water.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Echt een geweldig recept. Ik voegde ook een fijngesneden stronk broccoli toe aan de ui. Het schuim van het ei verdween na een kort kookmoment.
Automatische vertaling
Geweldig recept👍
Automatische vertaling