ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 521 Kcal
  • 15 g eiwit
  • 17 g vet
  • 79 g koolhydraten

Effectieve en veilige aanvulling van 100% van de dagelijkse dosis magnesium

  • Ondersteuning voor regeneratie
  • Helpt tegen migraines
  • Meer dan 1.000 beoordelingen
Meer informatie

Ingrediënten

Maak een einde aan vermoeidheid en uitputting met magnesium

  • Geeft energie voor de hele dag
  • Ontspant
  • Ondersteuning van spieren en botten
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verhit 2 lepel olijfolie in een pan. Voeg ui toe en fruit voor 1 minuut op een matig vuur.

2

Voeg gesneden knoflook toe en laat de geur even opkomen (ca ½ minuut).

3

Was bulgur en doe het vervolgens in een pot samen met gedroogde paddenstoelen (ook met water), laurierblad, karwij, zout en peper. Voeg nog bouillon toe en zet het deksel op de pot. Laat het voor ongeveer 20 minuten koken en roer af en toe alles goed samen.

4

Tenslotte breng de mix op smaak met marjolein en balsamico azijn. Verdeel de bulgur met paddenstoelen in 2 porties en serveer.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Tereza Smolikova
04. oktober 2023

een simpel maar lekker recept

Automatische vertaling

7dn6b85hnkprivaterelayappleidcom
07. augustus 2023

Lekker, snel en makkelijk!⭐️

Automatische vertaling

beoordeling_1436955
sonakucerovaaaaaseznamcz
22. mei 2023

Ik hield helemaal niet van bulgur, maar nu zie ik dat het kwam omdat ik gewoon niet wist hoe ik het moest koken en vooral omdat ik geen goed recept had. Dit recept is helemaal simpel en TOP!!! 😍🤩🙏

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij