
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Gehydrolyseerd viscollageen met citroensmaak

Snij lente-ui, munt en peterselie lof grof. Bleekselderij snij in kleine blokjes. Haal de granaatappelpitjes uit, rasp wortel in dunne plakjes met een aardappelschilmesje (of snij met een gewoon mes in blokjes).
Schenk 400 ml kokend water in de couscous, bedek met een deksel en laat staan volgens instructies op de verpakking (meestal is het 5-10 minuten).
In de tussentijd rooster amandelschaafsel op een pan zonder vet (5 minuten op een laag vuur is genoeg).
Meng de gekookte couscous met de gehakte ui, peterselie, selderij, wortel, granaatappelpitten en geroosterde amandelen.
Tenslotte voeg sap van 1 citroen en 2 lepels olijfolie. Breng op smaak met zout en peper en meng het allemaal goed samen.
Deel uw ervaringen en tips met anderen