ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 218 Kcal
  • 24 g eiwit
  • 10 g vet
  • 8 g koolhydraten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie

Ingrediënten

Reishi - revitalisering, ontspanning, balans

  • Reken af met vermoeidheid
  • Levergezondheid
  • Traditionele Chinese geneeskunde
Meer informatie

Tags

banner image

Bereidingswijze

1

Maak de scampi’s schoon. Verwijder hoofd en schild van de scampi’s en zet deze op zij.

2

Op een koekenpan met een lepel koolzaadolie rooster de scampi’s samen met in de plakjes gesneden knoflook. Zet het daarna even op zij.

3

In een klein pot warm 1 theelepel koolzaadolie op. Voeg er de hoofden en schilden van scampi’s toe. Stamp het zachtjes met een pollepel en schenk er water in (150ml).

4

Laat het 10 minuten op een matig vuur koken. Giet het vervolgens in een kom af en zet op zij.

5

Doe de pan met scampi’s en knoflook terug op het fornuis. Voeg doperwten en bloemkool toe en rooster.

6

Daarna voeg kerrie en bouillon van scampi hoofden toe. Reduceer de vloeistof tot helft (ca 10 minuten).

7

Schenk er vervolgens room in, voeg de rest van de kruiden en limoensap en schil toe. De mix gaat perfect met rijst.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Zuzak07
27. maart 2024

het ziet er anders uit dan op de foto, misschien omdat ik het vereenvoudigd heb met kant-en-klare garnalen, maar het is heerlijk

Automatische vertaling

Bianca Sala
17. januari 2024

beoordeling_1473362
David Řezníček
08. april 2023

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij