ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 427 Kcal
  • 24 g eiwit
  • 15 g vet
  • 44 g koolhydraten

Hydratatie en verjonging bij elke slok van ons collageen

  • Tegen rimpels
  • Helpt cellulitis te bestrijden
  • Lekkere smaak, geen visaroma
Meer informatie

Ingrediënten

Magnesium bisglycinaat blinkt uit in uitstekende opneembaarheid en biologische beschikbaarheid

  • Nummer één op de markt
  • Rekent af met vermoeidheid
  • Helpt tegen de krampen
Meer informatie
banner image

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Pel de ui en hak hem grof. Maak de paprika schoon en snijd haar in reepjes. Snijd de knoflook in plakjes. Snij de kippendijen doormidden en kruid ze met zout en peper.

3

Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg de gehalveerde dijen toe en bak ze op een matig vuur 2-3 minuten aan elke kant. Haal de dijen dan uit de pan op een bord en zet ze even apart.

4

Laat de pan met het vet op het vuur staan, voeg de gesnipperde ui toe en fruit deze anderhalve minuut op een zacht vuurtje. Voeg vervolgens de fijngehakte paprika, knoflook, tomaten uit blik, rozemarijn, oregano en tijm toe aan de pan en sauteer alles gedurende 2 minuten.

5

Voeg vervolgens 500 ml water toe aan de pan en kook het geheel gedurende ongeveer 10 minuten op een laag vuur. Bereid ondertussen een grotere ovenschaal of braadpan.

6

Zout en peper het mengsel na 10 minuten in de pan, roer de orzo erdoor en zet de pan opzij. Doe het mengsel over in een ovenschaal of braadpan, leg er de gebruinde kippendijen op, plaats in een voorverwarmde oven en bak gedurende 20 minuten op 180 °C. Verhoog na deze tijd de temperatuur tot 220 °C en bak nog eens 10 minuten.

7

* Pasta in de vorm van rijst of orzo zijn kleine deegwaren gemaakt van griesmeel (semolina) - het is geen echte rijst, hoewel orzo op rijst lijkt en soortgelijke toepassingen in de keuken heeft; het kan worden gebruikt als een klassiek bijgerecht, maar ook voor de bereiding van risotto of salades met pasta.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Agata Szafrańska
01. september 2024

Een zeer smakelijk gerecht

Automatische vertaling

beoordeling_1511844
kmitrikovagmailcom
13. augustus 2024

Het hele gezin vond het leuk :)

Automatische vertaling

beoordeling_1451364
Petra Posoltová
09. oktober 2023

Goed

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij