Nog maar 34,98€ en de verzending is gratis
ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Voedingswaarden per 1 portie/stuk

  • 468 Kcal
  • 36 g eiwit
  • 16 g vet
  • 48 g koolhydraten

Effectieve en veilige aanvulling van 100% van de dagelijkse dosis magnesium

  • Ondersteuning voor regeneratie
  • Helpt tegen migraines
  • Meer dan 1.000 beoordelingen
Meer informatie

Ingrediënten

Effectieve en veilige aanvulling van 100% van de dagelijkse dosis magnesium

  • Ondersteuning voor regeneratie
  • Helpt tegen migraines
  • Meer dan 1.000 beoordelingen
Meer informatie

Tags

banner image

Bereidingswijze

1

Kook de pasta in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zout en peper de kipfilet.

2

Verhit de olijfolie in een koekenpan en schroei de kipfilet aan beide kanten dicht. De ene kant ongeveer 3 minuten en de andere 4 minuten.

3

Haal het vlees uit de pan en zet apart voor later. Laat de koekenpan op het fornuis staan en fruit de fijngesneden ui en knoflook in het overgebleven vet. Bak voor 2 minuten. Voeg tomatenpuree toe, roer door, voeg tomaten, basilicum en bieslook toe.

4

Kook op een matig vuur voor 5 minuten. Als de tomaten blijven plakken, giet er dan een beetje water over.

5

Doe nu de kipfilet terug in de koekenpan, giet een lepel van de tomatensaus uit de pan over elk stuk en bestrooi met geraspte of in plakjes gesneden mozzarella.

6

Dek de pan af met een deksel en verhit tot de mozzarella smelt. (5 minuten)

7

Verdeel het vlees en de saus over 4 borden en serveer met volkorenpasta of rijst.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Michaela Malíková
10. september 2024

Goed en snel. 👍👍👍

Automatische vertaling

Leiel
24. juli 2024

Ik heb geen puree gemaakt, ik heb verse tomaten gebruikt, dus het is een beetje oranje en daardoor misschien een beetje waterig in de laatste stap - ik heb de pan niet gekanteld en het werkte lekker met kalkoen Ik ben het eens met de opmerking dat "er iets ontbreekt", misschien basilicum, meer knoflook...

Automatische vertaling

Adéla Jelínková
25. april 2024

erg goed

Automatische vertaling

banner image
Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij